Publicitātes foto.

5. un 6. septembrī Latvijas Universitātes Cēsu filiālē sākās 2023./2024. studiju gads. Abas dienas, spoži spīdot saulei, skanot studentu čalām, atdzīvojās Cēsu vecpilsētas Rožu laukums.

Pirmajā studiju dienā studentus un mācībspēkus sveica Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes Pirmsskolas un sākumizglītības nodaļas vadītāja profesore Ineta Helmane, Cēsu novada Izglītības pārvaldes vadītāja Linda Markus Narvila un filiāles vadītāja Mārīte Raudziņa, vēlot izturību, daudz radošu ideju, savstarpēju domu apmaiņu un iedvesmu visam jaunajam darba un studiju cēlienam. Ar rudens ziediem tika sveikti pasniedzēji, bet visus pasākuma dalībniekus ar muzikāliem priekšnesumiem iepriecināja pirmkursnieki Santa, Megija un Kristers.

Filiāles vadītāja ar patiesu prieku paziņoja, ka šajā studiju gadā uzņemtas divas grupas Pirmsskolas skolotāju programmā un arī grupa Sākumizglītības skolotāju programmā. Kopējais filiāles studentu skaits tuvojas 500, kas liek optimistiski raudzīties nākotnē – visā Vidzemē būs gan pedagogi, gan sociālie darbinieki!

Dalīties